Sepetim

0 ürün - 0,00

Sepetinizde 0 ürün bulunmaktadır.

Toplam
0,00

Dyson DC46 Allergy Parquet Elektrikli Süpürge
Dyson DC46 Allergy Parquet Elektrikli Süpürge
5511
0,00
% 100
Ürün stokta yoktur

2 sıralı siklonlar daha fazla mikroskobik toz yakalar

DC46 silindir model elektrikli süpürge 2 sıralı radial siklon teknolojisine sahiptir. 32 tane siklon hava akımını artırmak, daha fazla mikroskobik toz ve kir yakalamak amacıyla iki sıra dizilim içerisinde paralel olarak çalışır.
 

2 Sıralı Radial™ Siklonlar

32 tane siklon 2 sıra dizilim içerisinde paralel olarak çalışarak yüksek santrifüj etkisi yaratır. 0.5 mikrona kadar küçük mikroskobik partikülleri dahi yakalar. Ve tüm diğer Dyson elektrik süpürgeleri gibi toz torbası yok, emiş gücü kaybı yok.

Radial Root Cyclone technology
 
Ball™ teknoloji

Dyson Ball™ elektirikli süpürgeleri diğer sıradan süpürgelere göre çok farklı hareket etmektedir. Mobilyalara ve engellere takılmadan düzgün kullanım rahatlığı sağlayan bir top üzerinde hareket eder. Topun kenarları sürtünmeyi azaltacak biçimde tasarlanmıştır ve halının kılları arasında gömülmesine engeller.

Ball™ teknoloji
 
Yer kaplamaz ve çekmesi kolay

Ball pürüsüz bir yüzeye ve düşük sürtünme etkisine sahip rulmanlar sayesinde bir zeminden farklı bir zemine geçişte çekmesi kolaydır. Ayrıca 4kg makine ağırlığı ile taşıması kolaydır.

 
Çift modlu zemin aparatı

DC46 tüm zemin çeşitlerinden kir toplayabilmek için çift modlu zemin aparatına sahiptir. 2 ayrı hava kanalı emişi eşit olarak yönlendirir. Fırçadaki kanalların iki tarafında yer alan oynar kenarlar açılır ve halının kıllarına bir geçişte iki kez hava üfler ve halıyı döverek kirleri halının derinliklerinden toplar. Alçak zeminler için tasarlanmış aparat mobilyaların altına girerek kirleri kolayca toplar.

 
Ses seviyesini düşürmek için tasarlanmıştır.

Temel birleşenler akustik yapısı yenilenmiş topun içine yerleştirilmiştir. Motor ses geçirmeyen çerçevelerle gövdeye monte edilmiştir. Hava kanallarından daha az ses çıkar ve poliüretan ses yalıtımı malzemeleri ses enerjisini içine hapseder.

Ses seviyesini düşürmek için tasarlanmıştır.
 
Ömür boyu kullanılabilir HEPA Filtre

Alerji hastaları için uygundur. Polen, bakteri ve küf gibi mikroskobik alerjenleri yakalar.

Ömür boyu kullanılabilir HEPA Filtre
 
Hijyenik ve hızlı hazne boşaltımı

Tozu boşaltmak için düğmeye basmanız yeterli.

Hijyenik ve hızlı hazne boşaltımı
 

YORUMLARSize Yorumunuzu Yazın

Bu Ürünü Nasıl Buldunuz ?

YORUMLARA GÖZ ATIN
BENZER ÜRÜNLER


Bu Sanal Mağazada Elektronik Ticaret için ProjeSoft E-Ticaret yazılımı kullanılmaktadır.