Sepetim

0 ürün - 0,00

Sepetinizde 0 ürün bulunmaktadır.

Toplam
0,00

Dyson DC33c Origin Plus Elektrikli Süpürge
Dyson DC33c Origin Plus Elektrikli Süpürge
5512
0,00
% 100
Ürün stokta yoktur

Daha çok toz ve kiri temizlemek için tasarlandı. With mattress tool.

DC33c, Dyson Ball™ teknolojisi ile tasarlanmış bir elektrikli süpürgedir. Kendi etrafında dönebilir ve kullanıcı hareketlerine göre kolayca yön değiştirir. Merkezi yönlendirme mekanizması mükemmel kontrol sağlar. Dyson siklonları diğer siklon teknolojlerinden daha fazla kiri ve tozu çeker. DC33c, emiş gücünü maksimum seviyeye ulaştıran hava akımı ile tasarlanmış Radial Root Cyclone™ teknolojisine sahiptir.

Radial Root Cyclone™ teknolojisi

Dyson'ın patentli siklon teknolojisi, diğer siklonlardan çok daha fazla tozu çeker. Radial Root Cyclone™ teknolojisi emiş gücünü maksimum seviyeye ulaştıran hava akımı ile yeniden tasarlandı. Geliştirilmiş hava akışı verimliliği türbülansı azaltıp hava basıncını koruyarak daha çok misropkobik partükülü siklonlarından geçirir. Bu teknoloji ile evinizden daha fazla kiri, alerjeni ve hayvan tüyünü temizler.

Radial Root Cyclone™ teknolojisi
 
Silindir süpürgeler için Ball™ teknolojisi

Dyson Ball™ silindirli süpürgeler oldukları yerde dönerler. DC33c silindir süpürge merkezi yönlendirme mekanizmasına sahiptir. Motor da dahil olmak üzere makinenin önemli parçalarının büyük kısmı topun içerisinde bulunur. Bu, elektrikli süpürgeye düşük ağırlık merkezi ve daha fazla denge sağlayarak zor hareketlere gerek bırakmaz.

Silindir süpürgeler için Ball™ teknolojisi
 
Gürültü seviyesi düşürüldü.

Önemli malzemeler akustik şekilde tasarlanmış topun içine yerleştirilmiştir. Motor, sesi azaltan yuvanın içine yerleştirilmiştir. Böylece, hava yollarından daha az gürültü geçer ve poliüretan ses yalıtımı yapan malzeme ile ses enerjisi absorbe edilir.

Gürültü seviyesi düşürüldü.
 
Zor hareketler yapmanıza gerek yok.

Alışılmış elektrikli süpürgeleri kullanmak zor olabilir, ağırdırlar, yanlış yöne giderler ve engellere takılırlar.Dyson Ball™ elektrikli süpürgeler zor hareketlere gerek kalmadan temizler.

Zor hareketler yapmanıza gerek yok.
 
Çift yönlü zemin aparatı

Yüksek miktarda kiri tüm zemin türlerinden toplar.

Çift yönlü zemin aparatı
 
Hızlı ve hijyenik boşaltım

Dyson elektrikli süpürgenin toz haznesini boşaltmak hijyenik ve hızlıdır.Tek tuşla hazne boşaltılır. Hazne şeffaftır, böylece doluluğunu ve ne kadar kir topladığını rahatlıkla görebilirsiniz. Pazar araştırmacılarının bunun kötü bir fikir olduğunu düşündüğü zamanlarda Dyson, şeffaf hazneyi kullanan ilk markaydı. Şimdilerde, şeffaf hazneleri her yerde görebilirsiniz ancak birçoğu Dyson'nın kullandığı uçak camında kullanılan ABS policarbon malzemesini kullanmaz.

Hızlı ve hijyenik boşaltım
 
Yatak aleti

Kir ve alerjenleri yatak ve döşemelerden giderir.

Yatak aleti
 
DC33c Origin Plus
  • 5 yıl garanti
 
 
 

YORUMLARSize Yorumunuzu Yazın

Bu Ürünü Nasıl Buldunuz ?

YORUMLARA GÖZ ATIN
BENZER ÜRÜNLER


Bu Sanal Mağazada Elektronik Ticaret için ProjeSoft E-Ticaret yazılımı kullanılmaktadır.