Sepetim

0 ürün - 0,00

Sepetinizde 0 ürün bulunmaktadır.

Toplam
0,00

Apple 30 Apple Cider Vinegar
Apple 30 Apple Cider Vinegar
2445
37,80
36,00
% 5
Ürün stokta yoktur

Apple 30 Apple Cider Vinegar

Apple 30 Apple Cider Vinegar

 

Apple30 elma sirkesi ile kolay kilo vermek

Bir fermantasyon ürünü olan Elma Sirkesi güçlü bir toksin arındırıcı ve temizleyicidir. Vücuttaki yağ, mukoz artıkları ve balgam depolarını parçalayarak, böbrekler, mesane ve karaciğer gibi yaşamsal önemi olan organların sağlığını ve fonksiyonlarını korumaya yardımcı olur. Elma Sirkesi'nin özü, sirkeye ekşi tadını ve keskin kokusunu veren asetik asittir. Asetik Asit nişasta emilimini azaltır.

ayda 6 kilo vermek mi? APPLE 30 ile artık hayal degil...

Elma Pektini doğal lif yapısı nedeniyle büyük miktarda su emdiği için midedeki su ile birleşerek tokluk hissi oluşmasına ve bağırsak hareketlerini düzenlediği için sağlıklı beslenme planınıza destek olarak formda kalmanıza yardımcı olur.

Geleneksel olarak kilo vermek için kalori kontrollü diyetlerle birlikte kullanılan elma şırası sirkesi elmanın tüm yararlı vitamin ve minerallerini içerir. Elma, posa ve antioksidan maddeleri içeren çok değerli bir meyvedir. Her posalı yiyecek gibi kolesterolü iki yoldan doğal bir şekilde düşürür.

Apple 30 İçeriği

 

İÇİNDEKİLER: ELMA ŞIRASI SİRKESİ EKSTRESİ 200 mg, WATER SOLUBLE DIETARY FIBER (SUDA ÇÖZÜLEBİLEN DİYET LİFİ), DEXTROSE ANHYDROUS, MAGNEZYUM STEARAT, SİLİKON DİOKSİT, MALTODEXTRIN, SODIUM CARBOXY METHLSTARCH, MAGNESIUM STEARATE, MICROCRYSTALLINE CELLULOSE.

ELMA SİRKESİ BİLEŞİMİ: PEKTİN, POTASYUM, KALSİYUM, MAGNEZYUM, FOSFOR, SODYUM, SÜLFÜR, BAKIR, DEMİR, SİLİSYUM, KLOR, FLUOR, SİRKE ASİTLERİ, MEYVE ASİTLERİ, DOĞAL AROMA MADDELERİ VE C,E,A,B1,B2,B6,P VE BETA KAROTEN VİTAMİNLERİ.

Apple30 - Etkisi

* VÜCUTTAN TOKSİNLERİN ATILMASINDAKİ ROLÜ ARACILIĞIYLA METABOLİZMANIN DAHA EFEKTİF ÇALIŞMASINA VE ENERJİ ÜRETİMİNİN ARTIRILMASINA,
* ASİDİK YAPISINDAN DOLAYI VE İÇERDİĞİ ENZİMLERE BAĞLI OLARAK YAĞ YAKIMINA DESTEK OLARAK KİLO VERMEYE,
* DAHA FAZLA ENERJİ ÜRETİMİNİ SAĞLAYARAK ALINAN BESİNLERDEN ENERJİ AÇISINDAN MAKSİMUM FAYDA ELDE EDİNMESİNİ SAĞLAYARAK İŞTAHIN AZALMASINA,
* İÇERDİĞİ YÜKSEK ORANDA POTASYUM SAYESİNDE KALP KASLARI DAHİL TÜM KASLARIN YAPISINI GÜÇLENDİRİREREK KİLO VERME SÜRECİNDE VÜCUDUN BAĞIŞIKLIK SİSTEMİNİ KUVVETLENDİRMEYE, HAZIM VE DOLAŞIM SİSTEMLERİNİ DÜZENLEMEYE,
* BAĞIŞIKLIK SİSTEMİNİ GÜÇLENDİRMEYE,
* KAN DAMARLARININ KİREÇLENMESİNİ ÖNLEMEYE,
* KANDAKİ KOLESTROL SEVİYESİNİ DÜŞÜRMEYE, İÇERDİĞİ DOĞAL ASİTLER VE ENZİMLER SAYESİNDE KANIN DAHA SAĞLIKLI VE İNCE AKMASINA,
* CİLDİN YAPISININ, YARALARIN, ERGENLİK SİVİLCLERİNİN İYİLEŞMESİNE,
* SAÇLARIN BESLENİP PARLAMASINA, TIRNAKLARIN GÜÇLENMESİNE,
* SİGARA, ALKOL KULLANIMI VE ÇEVRESEL KİRLİLİKLERİN YOĞUN OLDUĞU KİŞİLERDE
* TOKSİK MADDELERİN NÖTRALİZE EDİLEREK ASSİMİLE VE ELİMİNE EDİLMESİNE,
* HER TÜRLÜ MİDE RAHATSIZLIĞINA VE KABIZLIK SORUNUNUN GİDERİLMESİNE,
* KADINLARDA VAJİNAL AKINTILARI, HEMOROİD VE VARİSİ ÖNLEMEYE ve SİNDİRİMİN İYİLEŞMESİNE,
* METABOLİZMAYI DÜZENLİ ÇALIŞTIRARAK YAŞLANMAYI GECİKTİRMEYE,
* ATEROSKLEROZ  ( DAMAR SERTLİĞİ) GELİŞİMİNİ ÖNLEMEYE YARDIMCI OLUR.

Apple 30 Yan Etkisi

Apple 30 Kimler Kullanamaz?
Apple 30 kullanmak isteyen kimselerin aşağıdaki uyarılara dikkat etmeleri gerekmektedir.

* 16 yaşından küçük veya 65 yaşını aşkın,

Aşırı sıvı tüketmesi sakıncalı olan,

* Herhangi başka bir reçeteli ilaç kullananlar,

* Fazla aktif tiroidi olanlar ve

* Gebelik (tamamı) ya da emzirme döneminde (ilk 6 ay) olan kullanıcılar kullanmadan önce kuşkuları ve soruları varsa doktorlarına danışmalarıdırlar.

Karaciğer rahatsızlığı olanlar, reflü olanlar, mide hastları, kalp hastaları ve hipertansiyon hastaları kullanabilirler.

Doz Aşımı ve Tedbirleri
Doz aşımı halinde Apple 30 vücutta çeşitli komplikasyonlar oluşturmaz. Ancak yukarıda belirtilen aksine aşırı miktarda tablet almak mide yanmalarına ve halsizliğe neden olabilir.

ÖNEMLİ BİLGİ: Bu ürün herhangi bir rahatsızlık, hastalık teşhis, tedavi veya önleme amacı ile kullanılamaz, ilaç değildir, doktorunuzun reçete yazdığı ilaçların muadili olarak kullanılmamalıdır, daha detaylı bilgi için doktorunuz ile görüşmeniz tavsiye edilir. Bu ürün Tarım Bakanlığı izni ile ithal edilmiştir.

Apple30 - Kullanım

KULLANIM ŞEKLİ: Yemeklerden önce, tercihen sabah/akşam bol su ile günde iki kez 2 tablet olarak alınız..

UYARI: HERHANGİ BAŞKA BİR REÇETELİ İLAÇ KULLANMAKTAYSANIZ, HAMİLEYSENİZ YA DA BEBEK EMZİRİYORSANIZ DOKTORUNUZA DANIŞINIZ.

Çocukların ulaşamayacağı yerde saklayınız. Serin ve kuru yerde saklayınız.

Apple30 – Farkı

ELMA SİRKESİ DOĞRUDAN KARACİĞER HÜCRELERİNİ KORUR. TOKSİNLERİ KARACİĞERDEN UZAKLAŞTIRAN YARDIMCI BİR MADDEDİR VE DETOKS PROGRAMLARININ YARDIMCI DESTEKLEYİCİLERİNDENDİR.

* Apple 30, glikoz yakıcı etkisinden dolayı iştahınızı azaltarak kilo vermenize yardımcı olur. İştah kesilmesine yardımcı kaynağın doğal yollardan olması her zaman daha avantajlıdır, yan etkilerden korur.

Ayrıca, Elma kandaki ve dışarıdan alınan kolesterolü düşürme etkisi ile kalp-damar hastalıklarının önlenmesinde yardımcı rol oynar. Kandaki kolesterol, serbest radikaller tarafından okside olmadıkça damar çeperine yapışıp damar sertliği yapmaz. Elmanın içindeki antioksidan maddeler, özellikle de Quercetin, kandaki kolesterolün okside olup damar çeperine yapışmasına böylelikle yüksek tansiyon, kalp hastalıkları ve felci önlemeye yardımcı olur

Apple30 Nedir Ne Değildir?

  Bağımlılık yapar mı?

Apple 30 içinde herhangi bir şekilde bağımlılık yapan herhangi bir madde bulunmamaktadır. 

   Yan etkisi var mı? Varsa yan etkileri ya da uyarıları nelerdir?

Apple 30 ile ilgili olarak şu ana kadar herhangi bir olumsuz yan etki resmi olarak bildirilmemiştir.

  Apple30 tabletlerinin avantajları nedir?

Sıvı elma sirkesine kıyasla kullanıma daha uygundur, özellikle de elma sirkesinin asitli tadını sevmiyorsanız.

  Apple 30 gerçekten etkili mi, kullandığımda faydasını görebilecek miyim? Etkisini ne kadar sürede gösterir?

Elma sirkesi yıllardır kilo vermek için kullanılmaktadır. Apple 30 kalori kontrollü bir diyetle birlikte kilo vermek için kullanılabilir. Etki süresi ve oranı  kullanan kişinin beslenme alışkanlıklarına, yaşam tarzına bağlı olarak farklılıklar gösterebilir. Her insandaki (metabolik ve endokrin yapı) farklı olduğu göz önünde tutularak 14 gün içinde olumlu etkilerini görmeye başlayabilirsiniz.

 Ürünü bir süre önce almıştım, uzun zamandır kullanmıyorum bozulmuş mudur?  Doğru saklama koşulları nelerdir?

Ürünü kuru, direk güneş ışığı almayacak, serin bir yerde saklamalısınız. Bu koşullarda saklanmış ürünleri son kullanma tarihine kadar güvenle kullanabilirsiniz.  Son kullanma tarihi kutunun üzerinde yer almaktadır.

  Diyet destek ürünleriyle kaç kilo veririm?

Kilo kaybı, metabolizmanıza, ürün kullanımının yanında uygulayacağınız diyet programına ve sportif aktivitelerinize göre değişkenlik gösterebilir. Desteklerimizde amaç verilen kilonun daha sağlıklı ve doğru bir şekilde verilmesini sağlamaktır.

  Bu vitaminleri doğal yollardan, günlük beslenmemiz içinde alamıyor muyuz? Ne gerek var bu ürünlere? Neden beslenme desteklerini kullanmalıyım?

Günlük hayatımızın yoğun temposu içinde hava kirliliği, düzensiz beslenme, sigara ve alkol kullanımı, stres gibi faktörler sağlığımızı olumsuz yönde etkilemektedir. Günlük yoğunluk içinde vücudumuzun ihtiyaç duyduğu bu maddelerin eksik alımı söz konusu olabilmektedir. Daha kaliteli ve sağlıklı bir yaşam için vücudumuzda eksik kalan bu maddelerin dışarıdan takviye alarak desteklenmesi gereklidir.

  Ürünü kullanırken kilo verirsem ürünü bıraktıktan sonra tekrar kilo alır mıyım?

Her diyet süreci sonrasında olduğu gibi Apple 30 kullanımı sonrasında da kilo seviyesini koruyabilmek için beslenmemize ve gıdalarımıza dikkat etmemiz gerekmektedir.

Apple30 Elma Şırası Sirkesi Tableti, ilaç değildir. Sağlığa zararlı hiçbir kimyasak madde içermez ve herhangi bir yan etkisi yoktur.

T.C. TARIM BAKANLIĞI ONAYLIDIR.

KUTU İÇERİĞİ: 60 TABLET

GarantiPAY-BonusFlaş + 6 Taksit
TAKSİT TUTAR TOPLAM TUTAR
2 3 4 5 6 7 8 9
18 TL 36 TL
12 TL 36 TL
9 TL 36 TL
7.2 TL 36 TL
6 TL 36 TL
5.14 TL 36 TL
4.5 TL 36 TL
4 TL 36 TL
Yapı Kredi Bankası ( Worldcard ) + 4 Taksit
TAKSİT TUTAR TOPLAM TUTAR
2 3 4 5 6 7 8 9
18 TL 36 TL
12.12 TL 36 TL
9.18 TL 37 TL
7.42 TL 37 TL
-- -- -- --
-- -- -- --
-- -- -- --
-- -- -- --
Garanti Bankası ( BonusCard ) 500₺ ve üzerine +6 Taksit
TAKSİT TUTAR TOPLAM TUTAR
2 3 4 5 6 7 8 9
18.51 TL 37 TL
12.45 TL 37 TL
9.43 TL 38 TL
-- -- -- --
-- -- -- --
-- -- -- --
-- -- -- --
-- -- -- --
Akbank ( Axess ) + 4 Taksit
TAKSİT TUTAR TOPLAM TUTAR
2 3 4 5 6 7 8 9
18.7 TL 37 TL
12.55 TL 38 TL
9.45 TL 38 TL
-- -- -- --
-- -- -- --
-- -- -- --
-- -- -- --
-- -- -- --
YORUMLARSize Yorumunuzu Yazın

Bu Ürünü Nasıl Buldunuz ?

YORUMLARA GÖZ ATIN
BENZER ÜRÜNLER


Bu Sanal Mağazada Elektronik Ticaret için ProjeSoft E-Ticaret yazılımı kullanılmaktadır.