Sepetim

0 ürün - 0,00

Sepetinizde 0 ürün bulunmaktadır.

Toplam
0,00

Dyson DC52 Animal Complete Elektrikli Süpürge
Dyson DC52 Animal Complete Elektrikli Süpürge
5508
0,00
% 100
Ürün stokta yoktur

Toz torbası yok,
Emiş gücü kaybı yok.

DC52 Animal Complete, Dyson Cinetic™ Cyclone teknolojisiyle üretilmiştir. Yüksek titreşimli uçlara sahip 54 verimli siklon, misroskobik partikülleri dahi yakalar. Bu siklonlar toz ayrıştırmada o kadar etkilidir ki filtrenin değişimine ya da yıkanmasına gerek kalmaz. Makinenin emiş gücü ise hiçbir zaman azalmaz. Ball™ teknolojisi sayesinde süpürge kendi ekseni etrafında kolaylıkla döner. Dyson’ın en ileri teknoloji başlıkları ise kirleri tüm zeminlerden temizlemeyi garantiler.

Dyson Cinetic™ siklon teknolojisi

Dyson'ın 54 en küçük ve en verimli siklonu daha fazla mikroskobik tozu ve kiri ayrıştırmak için yüksek merkezkaç kuvveti ile çalışır. Yüksek titreşimli uçları sayesinde siklon ağızlarının tıkanması engellenmiştir. Siklonların etkili çalışması ile filtreye gerek kalmaz.

Dyson Cinetic™ siklon teknolojisi
 
Ball™ teknoloji

Dyson Ball™ elektirik süpürgeleri diğer süpürgelere göre çok farklı hareket etmektedir. Dyson, Ball™ teknolojisi sayesinde, bir top üzerinde her yöne kolaylıkla hareket ederek mobilyalara ve engellere takılmadan düzgün ve rahat bir kullanım sağlar. Topun kenarları sürtünmeyi azaltacak biçimde tasarlanmıştır ve makinenin halının kılları arasında gömülmesini engeller.

Ball™ teknoloji
 
Toz torbasız

Yüksek verimli Dyson Cinetic™ siklon teknolojisi sayesinde motor öncesi filtreye gerek yoktur ve motor filtresi bakıma ihtiyaç duymaz. Böylece filtre değişimi yada filtrenin yıkanması gerekmez. Ayrıca toz torbası ve emiş gücü kaybı da yoktur.

Toz torbasının satın alınmadığı ve
 
Daha etkin kontrol ile takip

Dyson Ball™ teknolojisine sahip elektrik süpürgeleri merkezi yönlendirme mekanizmasına sahiptir. Ağırlık merkezi, makinenin merkezinde konumlandırılmıştır böylece makine kendi ekseni etrafında kolaylıkla döner. Zor hareketler yapmanıza gerek yoktur.

Daha etkin kontrol ile kullanım
 
Yenilenmiş karbon fiber türbin başlık

Yenilenmiş karbon fiber türbin başlık tüm zeminlere uygun olarak tasarlanmıştır. Karbon fiber fırça ince tozları sert zeminlerden temizlerken; naylon kıllar ise halılardaki ve zemindeki kirleri temizler. Bir zemin türünden diğerine geçerken başlık değiştirmenize gerek yoktur.

Yeniden tasarlanmış karbon fibre türbin başlık
 
İnatçı Kirler için Fırça Başlık

İnatçı kirler için kullanılabilen fırça başlık, hortuma takılarak sabit zeminlerdeki inatçı kirleri ve koltuk ya da döşemelerdeki kurumuş çamurları temizler.

İnatçı Kirler için Fırça Başlık
 
Tangle Free Türbin Başlık

Tangle Free Türbin Başlık, içerisinde kılların birbirine dolanmadığı tek başlıktır. Fırça, içinde birbirinin tersi yönünde dönen başlıklar sayesinde kılları halılardan ve döşemelerden fırça içinde hiç dolaşıklık yaratmadan temizler. Diğer mini türbin başlıklarından daha fazla kılı haznede toplar. Oynar başlığı pürüzlü yüzeylerde zeminle tam bir temas sağlar böylelikle fırça mobilyaların önüne, yanına ve kenarlarına da erişerek kılları tüm köşelerden toplar.

Tangle Free Türbin Başlık
 
Körüklü sert zemin aparatı

Körüklü sert zemin aparatı kiri ve tozu ahşaptan ve diğer hassas zeminlerden nazikçe temizlemek için yumuşak naylon kıllara sahiptir. Mobilyaların ve eşyaların arasındaki zor alanlara erişmek için ultra ince bir profile sahip olup 180° hareket edebilme kabiliyetine sahiptir. İki kıl perdesi vardır; birincisi büyük kir yığınlarını toplarken, ikincisi emiş sızıntısını önlemek amacıyla fırçanın zemine yapışmasını sağlar.

Körüklü  sert zemin aparatı
 
Hijyenik ve hızlı hazne boşaltımı

Tozu boşaltmak için düğmeye basmanız yeterli.

Hijyenik ve hızlı hazne boşaltımı

 

YORUMLARSize Yorumunuzu Yazın

Bu Ürünü Nasıl Buldunuz ?

YORUMLARA GÖZ ATIN
BENZER ÜRÜNLER


Bu Sanal Mağazada Elektronik Ticaret için ProjeSoft E-Ticaret yazılımı kullanılmaktadır.